banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Ceylanpınar Belediyesi Olay Tv'de

Gaziantep Olay Tv, “Bizim Eller” adlı 90 dakikalık Programda Ceylanpınar Belediyesi’nin çalışmaları ve Ceylanpınar ilçesinin tanıtımına yer verdi.


/

12685, Sembol Rate: 30000 Polarizasyon:Yatay (Horizantıl) fec: 5/6 Frekanslardan, uydu üzerinden yayın yapan Gazinatep Olay Tv’de yapımcı ve sunuculuğunu Servet Çevik’in yaptığı “Bizim Eller” adlı programda Ceylanpınar Belediyesinin çalışmalarına 90 dakika yer verdi. 21 Kasım 2010 Pazar günü saat 20’de başlayan programın tekrarı 23 Kasım günü saat 10-11 saatlerinde izlenebilecek. Belediye Başkanımızla yapılan röportajların yanında, çalışma görüntüleri ve Ceylanpınar’dan karelerin yer aldığı Programın tamamını izlemek için isteyenler ayrıca Programın web sitesi olan http://www.bizimeller.tv adlı web sitesinden de izleyebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.