banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Cengiztopel Kavşağı için Toplantı yapıldı

 

  Cengiz Topel Kavşağı Bilgilendirme Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda, Şanlıurfa Belediyesi tarafından Cengiz Topel’de inşa edilecek olan Köprülü Kavşak ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

    Toplantıya, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Mehmet Fevzi Yücetepe, İbrahim Güllüoğlu, Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al ve M. Emin İzol. Karayolları 91. Şube Müdürlüğü Temsilcisi M.Şükrü Ağırağaç, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ahmet Aksoy, Mimarlar Odası Başkanı Abdülkadir Güllüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Zeki Yıldırım, Şehir Planlayıcıları Odası Temsilcisi Ömer Çelik, Cengiz Topel Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Balık, İpekyol Mahalle Muhtar Vekili Ömer Yılmaz diğer STK Temsilcileri. Belediye birim amirleri ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

    Toplantıda, katılımcılara Cengiz Topel Kavşağı Projesi hakkında İnşaat Mühendisi Hüseyin Alagöz tarafından bir brifing verildi. Proje üzerinde tartışan katılımcılar, olumlu ve olumsuz fikirlerini sundular.

   Toplantı sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr Ahmet Eşref Fakıbaba, toplantıya katılanlara teşekkür ederek, projenin gerekliliğine değindi.

   Fakıbaba, “Cengiz Topel Kavşağı konusunda Sivil Toplum Örgütleri ve O mahallenin çok değerli muhtarları, belediyenin teknik elemanları ile birlikte projeyi tartıştık.

Genel olarak yapılan projenin doğru proje olduğunu kanısına varıldı. İnşallah biz de en kısa zamanda yani bu yıl içerisinde Cengiz Topel Kavşağını yapıp bitirmeyi düşünüyoruz.Toplantıya katılan bütün STK’lara ve muhtar arkadaşlara ben yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.