banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Cam silerken 5. kattan düştü

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 16 yaşındaki genç bir kız 5.ci kattan düştü. Vücudunda hafif kırıklar olduğu öğrenilen gen kızın sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

 

Edinilen bilgiye göre dün Viranşehir’in Yenişehir mahallesinde cam temizliği yaparken dengesini kaybeden ve ismi öğrenilemeyen bir genç kız 5. kattan düşerek yaralandı.

 

Yeni yapılan bir temizlik yapan genç kız burada bulunan camları silmeye başladı. Elinin ulaşmadığı yer için korkuluklara çıktığı iddia edilen genç kız burada dengesini kaybederek 5. kattan yere düştü.

 

Düştüğü yerin toprak zemin olması sebebiyle ölümden dönen genç kızın kalça kemiğinde kırık meydana geldi.

 

Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız hemen tedavi altına alındı. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

 

Viranşehir Devlet Hastanesinden “kazazede kızın” ismini öğrenmek istedik, ancak yaşının 18’den küçük olduğu bahanesi ile ismini vermediler.

 

Bu arada uzmanlar özellikle bu tür balkonların kullanılmaması konusunda uyardı. Sıcaklarında etkisi dikkate alındığında temizlik yapmak isteyenlerin sabah saatlerinde yapması ve elinin ulaşmadığı yerleri ise herhangi bir fırça ile temizlenmesi gerektiği önerildi.

bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.