banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı


 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

 

Vali Nuri Okutan’ın ‘Mesai arkadaşlarım’ olarak tabir ettiği gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü mesajında şu görüşleri yer aldı:

 

“Gazetecilerimiz, toplumumuzu bilgilendirerek aydınlatma konusunda, kamu kurumları ile halk arasında köprü vazifesi görüp kendi sıkıntı ve sorunlarını her zaman erteleyerek, öncelikle halkın sıkıntı ve sorunlarına koşturan kutsal bir görevi icra etmektedirler.

 

Bu görevi aşkla ve büyük bir fedakârlıkla ilimizde sürdüren gazetecilerimiz, taşrada olmanın dezavantajlarına rağmen Şanlıurfa’nın sesi olmaya devam etmektedir.

 

Kentimizin ulusal anlamda gündeme taşınmasını, sorunlarının etkin bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmasını sağlayan basın mensupları, Şanlıurfa’nın gelişimine ve değişimine büyük katkı sunmaktadır.

 

Bir toplumun demokrasi düzeyini en sağlıklı izleyebileceğimiz göstergenin ‘gazeteciler ve gazetecilik’ olduğu prensibine yürekten inanıyorum. Bunun için yönetici olarak bizim de gazete çalışanları olarak sizlerin de üzerimize düşen her türlü sorumluluğu eksiksiz yerine getirmemiz gerekmektedir. Bunun için ben de elimden geleni yapıyor ve siz değerli mesai arkadaşlarımın da bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığınızı memnuniyetle izliyorum.

 

İlimizde göreve başladığım günden bu güne kadar basın mensubu arkadaşlarımın çalışmalarını kolaylaştırıp onlara her zaman, her konuda destek olmaya çalıştım. Mesai arkadaşlarım olarak gördüğüm gazeteci dostlarıma bundan sonra da gerekli desteği vermeye gayret edeceğim.

 

Bu duygularla ilimizde ve ülkemizde görev yapan tüm gazetecilerin 10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Gününü” kutlarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.