banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Çadır kentte Kur’an-ı Kerim-i güzel okuma yarışması


Süleymanşah Çadır kent’te düzenlenen Kur’an-ı Kerim-i güzel okuma yarışmasına İl Müftüsü İhsan Açık, Harran Müftüsü Sebahattin Turan, il müftü yardımcısı Şadiye Yılmaz, Mustafa Erdem, İlçe Müftüsü Hüseyin Ortaç Kamp Müdürü Halil Tekyıldız, Kamp müdür yardımcıları Bekir Engül, Mehmet Asutay, daire amirleri ve Suriyeli mülteciler katılım gösterdi.

Süleymanşah Çadır kent içerisinde barınan Suriyeli mültecilerin katılımıyla Kur’an-ı Kerim-i güzel okuma yarışması düzenlendi. Çadır kent içerisinde bulunan 10 Mahalle temsilcilerinin yarıştığı yarışma’da juri üyeliğini  1. Mahalleden Abdulkadir Kinni birinci olurken 5. Mahalleden Ali el Ahmet ikinci, 4.Mahalleden Vail Saade ise 3. Oldu.

Çadır kent’te düzenlenen Kur’an-ı Kerim-i güzel okuma yarışmasının juri üyeliğini ise İl Müftüsü İhsan Açık, Harran Müftüsü Sebahattin Turan ve Suriyeli kur-an hocası Mustafa Bekran yaptı.

Düzenlenen Kur’an-ı Kerim-i güzel okuma yarışmasında dereceye girenlere para ödülü ve hediyeleri 17 mayıs’ta düzenlenecek bir törenle verilecek. Birinci olana 500.00 TL ikinci olana 300.00  TL  ve üçüncü olana ise 200. 00  TL para ve çeşitli hediyeler verilecek.  Yarışmaya katılan diğer yarışmacılar ise çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmacıları hazırlayan hocalara da verdikleri emekten dolayı ödüllendirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.