banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Büyükelçisi Witte, Sıra Gecesinde Stres Attı

 

Afet Koordinasyon Merkezi Binası ile donanımlarının açılış programı ve “Avrupa Günü Etkinlikleri”ne katılmak üzere Urfa’ya gelen Belçika Büyükelçisi Sn. Pol de Witte Belediye Başkanı Fakıbaba’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

    Avrupa Birliği ve Türkiye Hükümeti tarafından finanse edilen GAP Bölgesinde sele maruz kalan alanlarda sel riskinin azaltılması(GAPSEL)hibe programı kapsamında Şanlıurfa Belediyesi tarafından uygulanan Afet Koordinasyon Merkezi Binası ve donanımlarının açılış programına katılmak üzere Urfa’ya gelen Belçika Büyükelçisi Sn. Pol de Witte ve beraberindeki heyetin Şanlıurfa temasları sürüyor.

ONURLARINA SIRA GECESİ DÜZENLENDİ

     Afet Koordinasyon Merkezi Binası ile donanımlarının açılış programı ve “Avrupa Günü Etkinlikleri”ne katılmak üzere Urfa’ya gelen Belçika Büyükelçisi Sn. Pol de Witte ve beraberindeki heyet, dün gece Şanlıurfa Belediyesi’nin ev sahipliğinde onurlarına düzenlenen sıra gecesine katıldılar.

    Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İ. Halil Mutlu, ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Proje Koordinatörü Said Güllüoğlu’nun da eşlik ettiği sıra gecesinde Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu birbirinden güzel Urfa türkülerini seslendirdi.  

BELÇİKA BÜYÜKELÇİSİ POL DE WİTTE’DEN FAKIBABA’YA ZIYARET

    Belçika Büyükelçisi Sn. Pol de Witte Belediye Başkanı Fakıbaba’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

     Belediye Başkanı Fakıbaba’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mehmet Fevzi Yücetepe, Proje Koordinatörü Said Güllüoğlu tarafından karşılanan Belçika Büyükelçisi Sn. Pol de Witte’ye Fakıbaba Urfa hakkında önemli bilgiler aktardı.

    Urfa ziyareti boyunca kentimizin tarihi ve turistik yerlerini gezen Belçika Büyükelçisi Sn. Pol de Witte’ye, Başkan Fakıbaba ziyaret anısına bir mırra takımı hediye etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.