banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor

Bulgur, şehriye ve yağ çaldılar

Şanlıurfa’da ilginç bir hırsızlık meydana geldi.

 

Şanlıurfa’da dün meydana gelen hırsızlık herkesi şaşkına çevirdi. Hırsızlar değerli mücevherlerden sonra evdeki yiyeceklere göz diktiler.

 

Alınan bilgiye göre; Yakubiye Mahallesinde dün sabaha doğru fark edilen hırsızlık olayında herke şoke oldu.

 

Dün saat 05.30 sıralarında yaşanan hırsızlık olayın da, 29 yaşındaki Halil Ç’nin evine giren hırsızlar ziynet eşyası bulamayınca mutfağa yöneldiler. Mutfakta bulunan 5 kg yağ, 5 kg şeker, 5 kg salça, 5 kg zeytin, 3 kg şehriye, 20 kg bulgur, 1 ayna, 1 adet takım elbise 7 tabak ve 2 takım su bardağı alan hırsızlar bir de takım elbise alıp kayıplara karıştılar.

 

Sabah uyandığında mutfağı boş bulan ev sahibi durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Olay yerine gelen polisler incelemede bulundular. Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken hırsızlıktan dolayı 500 TL maddi hasarın meydana geldiği tahmin ediliyor.

 

Çevredeki vatandaşlar ise “Yeter artık. Hırsızlar artık bulgur ve şehriyeye de göz koydularsa vay halimize” diye tepki gösterdiler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.