banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Bitlis'te öğrencilere 200 bisiklet dağıtıldı

Bitlis Sağlık Müdürü Erkan Akgündüz ile İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz’ın katıldığı bir program ile ilk etapta 45 bisiklet öğrencilere teslim edildi. Ziya Eren Spor Lisesi’nde düzenlenen programda gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Erkan Akgündüz, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü hareketli yaşam projesi kapsamında toplamda 200 adet bisiklet dağıtılacağını söyledi.

Akagündüz, “Sağlıklı bir toplum için hareketli yaşam adına, bisikletlerimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüze bugün teslim ediyoruz. Hayırlı olsun.”dedi.

Daha sonra konuşan İl Milli Eğitim Müdürü ise öğrencilerin önce beyinleri, ruhları ve bedenlerini şekillendirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Hareketli yaşam projesi kapsamında 1 milyon bisiklet sloganıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanları arasında düzenlenen protokol gereği bugün İl Sağlık Müdürümüz Erkan Akgündüz ile birlikte okullarımızın spor etkinliklerinde kullanılmak üzere 45 adet bisikleti teslim aldık. Önümüzdeki ay da 145 bisikleti teslim alacağız. Sağlık Bakanlığına bu ince, nazik ve zarif davranışlarından dolayı şahsım ve bakanlığım adına teşekkür ediyorum. Bitlis’te bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen İl Sağlık Müdürlüğü personellerine de teşekkür ediyorum. İnşallah bu bisikletler okullarımızda demirbaş olarak kalacağı için, birçok öğrencimiz istifade edecektir. Dereceye giren öğrenciler olursa, bundan sonra bizler de o öğrencilerimize ya bisiklet, ya da kitap hediye edeceğiz. Ta ki beyinlerini, ruhlarını ve bedenlerini şekillendirinceye kadar.” ifadelerini  kullandı.

Açıklamaların ardından İl Müdürleri bisikletleri öğrencilere teslim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.