banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Bitlis'te 98 bin öğrenci için ilk ders zili çaldı

Üç aylık yaz tatilinin ardından Türkiye genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün okula başladı. 2014-2015 eğitim yılının ilk gününde çoğu veli, çocuklarıyla birlikte okula gittiler.

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Bitlis’te de bugün 98 bin 823 öğrenci için ilk ders zili çaldı. Özellikle eğitim hayatına ilk adımı atan anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerini aileleri yalnız bırakmadı. Veliler çocuklarını sınıflarına kadar götürüp öğretmenlerine teslim ettiler. Öğretmenler,  yeni yıla başlayan öğrencilerine kitaplarını dağıttı.

Bitlis merkez Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nda okuyan öğrenciler, okullarına kavuştuklarından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. Okul müdürü Akif Damar da 2014-2015 eğitim ve öğretim hayatına başlayan öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.