banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Bircikte feci kaza; 3 yaralı

Şanlıurfa Birecik ilçesinde feci bir kaza oldu.

Birecik ile Birecik Barajı yolunda Meteler köyü civarında meydana gelen trafik kazasın da; S şeklindeki tehlikeli virajda karşıdan gelen aracın yolu ortalaması sonucu emekli imam Yusuf T. yönetimindeki araç yoldan çıktı. Yol kenarındaki molozlara çarpması sonucu duran araçta sıkışan emekli imam yoldan geçen vatandaşlar tarafından güçlükle çıkarıldı. Yol kenarında molozlar olmasaydı araç dereye uçacak belki de daha büyük bir kazaya neden olacaktı.

 

 İlk belirlemelere göre arabada bulunan 3 kişiden ikisi ağır yalandı. Kazazedelerin kafa ve kolunun kırıldığı tespit edildi. Vatandaşlar tarafından acil servis arandı ancak ilçedeki ambulansın başka bir hastayı Gaziantep'e götürdüğü ve Halfeti ile Suruç ilçelerinden ambulansların yönlendirildiği bilgisi üzerine bilinci açık olan kazazedeler vatandaşlar tarafından sivil araçlar ile Birecik Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. 

Kaza ile ilgili Birecik Emniyet müdürlüğü soruşturma başlattı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.