banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Bingöl'de

‘İlköğretim Haftası’ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Cevdet Yılmaz Ortaokulu’nda Bingöl’de valisi Yavuz Selim Köşger’in de katılımıyla düzenlenen törenle kutlandı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Cevdet Yılmaz Ortaokulu’nda düzenlenen törene Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Kurum amirleri öğrenci ve öğretmenler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger,  “Yeni bir Eğitim ve öğretim yılının başındayız. İlköğretim hastası vesilesiyle burada bulunuyoruz. Bingöl eğitim ve öğretim de sağlanan fiziki imkânlar açısından Türkiye’nin en iyi illerinden bir tanesidir.”dedi.

412 okulda 60 bin 510 öğrenci ve 3 bin 415 öğretmen ile eğitim verdiklerini belirten Vali Köşger, “İyi bir durumdayız, bazı eksiklikler var, ücretli öğretmenlerle bu açığı tamamlayacağız. Bunun önümüzdeki dönemde iyi bir başarı getireceğini bekliyoruz.”diye konuştu.

Vali Köşger, konuşmasının devamında, “Şuan itibarıyla 43 okul inşaatımız devam ediyor, bunların 18’i hazır hale getirilerek, şuan eğitim ve öğretim verilmektedir. Bu okulların önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağız inşallah. Eğitim ve öğretin yılının Bingölümüze ve Türkiye’mize hayırlı, uğurlu ve güzellikler getirmesini diliyoruz.”ifadelerini kullandı.

Program, Vali Köşger, ve katılımcılara yapılan ikramla sona erdi.(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.