banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

BİLGİLİ KÖYÜ İLKOKULUNA YARDIM

           Şanlıurfa Gençlik Merkezleri ve Tekirdağ Gençlik Merkezi çalışanlarının birlikte yürüttüğü “Harran İlçesi Bilgili Köyü İlkokuluna Yardım Kampanyası” kapsamında birçok kırtasiye, temizlik ve spor malzemeleri ile kitap toplandı. Şanlıurfa Gençlik Merkezleri çalışanları ve gönüllüleri, Bilgili Köy Okulu öğrencilerine yardım malzemesi toplayabilmek için birçok yeri ziyaret ettiler. Toplanan yardım malzemeleri, Şanlıurfa Gençlik Merkezi personelinin ve üyelerinin katılımıyla okul görevlilerine teslim edildi.
          Konu hakkında açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Halil ALP,” Harran ilçemize bağlı Bilgili Köy Okulu Müdürünün, Şanlıurfa ve Tekirdağ Gençlik merkezleri ile irtibata geçerek okullarındaki eksikliklerden bahsettiğini, her iki gençlik merkezinin de bu konuya kayıtsız kalmayarak yardım kampanyası başlattığını söyledi.  Alp, sözlerine devam ederek kampanya sonucunda gençlik merkezi çalışanları ve gönüllüleri olarak topladığımız kırtasiye, temizlik ve spor malzemeleri ile kitapları okulda bulunan görevlilere teslim ettiklerini ve bu tür kampanya ve projelerle ihtiyaç sahibi köy okullarına yardımların devam edeceğini belirtti.
        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise ”Şanlıurfa Gençlik Merkezinin kurulduğu günden bu yana birçok sosyal ve kültürel projeye imza attığını, Tekirdağ Gençlik Merkezi ile ortak yürütülen bu projenin de amacı ve neticesi itibarı ile çok güzel olduğunu sözlerine ekledi. YILDIZ, Şanlıurfa Gençlik Merkezi  daha önce de Van depremi, Mavi kapak toplama, Filipinlerdeki tusunami ve Suriye’deki savaş gibi felaketlerden sonra da yardım kampanyaları düzenleyerek topluma öncülük ettiğini söyledi. YILDIZ, toplanan malzemelerin Bilgili Köy Okulu’na dağıtıldığını ve bu projede emeği geçen her iki gençlik merkezi çalışanlarımıza, gönüllü gençlerimize ve yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.