banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Belediyesi 2. Kalite Şöleni Düzenlendi

Şanlıurfa Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nce Urfacity AVM Belediye Konferans ve Nikah Salonu’nda “2. Kalite Şöleni” düzenlendi.

2. Kalite Şöleni kapsamında, belediye personelleri ve aileleri ile diğer davetlilere Şanlıurfa Belediyesi’nin “Mükemmelliğe Yolculuktaki Kalite Serüveni” anlatıldı.

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, Habib Arslan, M.Emin İzol, Mahmut Kırıkçı, Ahmet Al, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Bora Başkanı Av. İrfan Güven, Kent Konseyi Başkanı Nihat Taş, belediye personelleri ve ailelerinin yanı sıra kurum ve kuruluş amirleri, bazı STK temsilcileri ve öğrencilerin katıldığı “2. Kalite Şöleni”nde birbirinden önemli bilgiler paylaşıldı.

Etkinlik kapsamında davetlilere ilk olarak “Mükemmelliğe Yolculukta Şanlıurfa Belediyesi” adlı bir sine vizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra ise Şanlıurfa Belediyesi’nin katkılarıyla Urfa’da yaşam kalitesinin yükseltilmesine dikkat çekildi

Açılış konuşmasını Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın gerçekleştirdiği “2. Kalite Şöleni” kapsamında daha sonra KAL-DER Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kaylan ve İntekno Şirketler Topluluğu Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kulluk birer sunum yaptılar.

Göreve geldikleri günden bu yana kurumsallaşmaya büyük önem verdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, herkesin işini iyi yaptığı takdirde başarıya ulaşabileceğini kaydetti.

Fakıbaba, Şanlıurfa Belediyesi olarak kalite kavramı, yaşamımızın tüm alanlarına yerleşerek bizlere öncülük etti. 2004 yılında Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarına başladık. 2005 yılında gerekli eğitimleri ve pilot uygulamaları yerine getirerek 2006 yılında TSE Belgesine müracaatımızı yaptık. 2007 yılında ISO 9001:2000 Belgesini törenle aldık, aynı yıl içinde -Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldık ve EFQM Mükemmellikte –KARARLILIK- ödülü aldık. 2008 yılında ise EFQM Mükemmellikte ‘-4 *(Yıldız) YETKİNLİK-  Ödülünü aldık. 2009 yılında -Sürdürülebilirlik ve İyileştirme Çalışmalarını devam ettirdik. Bundan sonraki hedefimiz -ULUSAL KALİTE ÖDÜLÜ’NÜ almaktır. Ben ekibime inanıyor ve güveniyorum. Başarı hepimize aittir. 7 yıl sonra geldiğimiz nokta ve aldığımız ödüller çalışmalarımızın iyi yolda olduğunun işaretidir. Vatandaşlarımıza sunduğumuz etkin ve verimli hizmetlerin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şanlıurfa Belediyesi olarak her gün hizmet çıtasını biraz daha yükselterek, insan odaklı hizmet anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz.”  dedi.

     KAL-DER Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan ise Şanlıurfa Belediyesi’ni Ulusal Kalite Belgesi’ni kazanma yolunda oldukça hırslı ve heyecanlı gördüğünü belirterek, Başkan Fakıbaba’yı ve şahsında tüm çalışanlarını tebrik ettiğini söyledi.

    Davetlilere, EFQM ve Mükemmellikte Yolculuğun süreçlerini anlatan “Doğada Kalite” adlı bir sunum yapan KAL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Doğan, “KAL-DER olarak bizden bilgi birikimimizi paylaşmak isteyen kurumlarla yola çıkarken onlara bazı yol haritaları çiziyoruz. Kaliteye yakalama sürecinde bizden istekte bulunan kurum ve kuruluşlarla özel sektöre adeta danışmanlık hizmeti veren derneğimiz kurulduğu günden bu yana onlarca kongre yapmış binlerce kişiyi kalite yolunda eğitmiştir. Şanlıurfa Belediyesi’ne baktığımızda vizyonlu, misyonlu bir belediye görüyoruz. Bu vizyon ve misyon doğru kullanıldığında en iyi kaliteyi yakalayacağınızdan endişemiz yoktur” dedi.

   İntekno Şirketler Topluluğu Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kulluk ise konuşmasını müzik eşliğinde gerçekleştirdi.

    İntekno Hoşgörü Sazendeleri Şanlıurfa Yenişim Konseri eşliğinde davetlilere “Yenişim ve Girişim” adlı bir sunum yapan Halil Kulluk davetlilerden uzun süre alkış aldı.

   Etkileyici konuşma sanatını müzikle birleştiren ve davetlilere zaman zaman sorular soran İntekno Şirketler Topluluğu Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kulluk doğru yanıt veren katılımcıları ise bir müzik CD’si ile ödüllendirdi.

   Etkinliğin sonundan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, davetlerini kırmayarak kentimize gelen KAL-DER Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan’a, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Kaylan’a, İntekno Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Kulluk’a ve katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne birer şükran plaketi sundu.

   KAL-DER Yönetim Kurulu Başkanı A. Hamdi Doğan ise Belediye Başkanı Fakıbaba’ya KAL-DER rozetini kendi elleriyle taktı.

  Başkan Fakıbaba, ayrıca 2. kalite Şöleni kapsamında Urfa’ya gelen ve 3 günlük süreçte toplam 5 bin’e yakın öğrenciye tiyatro oyunu sahneleyen TSE Tiyatro Topluluğu’nun Genel Sanat Yönetmeni’ne ve birbirinden değerli oyuncularına birer karanfil ile çeşitli hediyeler takdim etti.

   2. Kalite Şöleni çekilen hatıra fotoğrafının ve düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.