banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Belediyeden personele gıda yardımı

 Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde “Hizmet Alımı” yoluyla görevlendirilen toplam 600 personele, Şanlıurfa Belediyesi ve Güneş Albayrak Turizm San. Tic. A.Ş tarafından gıda paketti dağıtıldı.

       Akçakale Yolu’ndaki Albayrak Temizlik İşleri Şantiyesi’nde gerçekleştirilen dağıtım törenine, Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, Müdür Yardımcısı Ekrem Temizbaş ve Güneş Albayrak Turizm San. Tic. A.Ş yetkilisi İsmail güven ile çok sayıda temizlik personeli katıldı.

     Temizlik personellerine kısa bir konuşma yapan Şanlıurfa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu işçilerle bir aile olduklarını, bayram öncesinde onlara katkıda bulunmak amacıyla gıda dağıtımını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.