banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Belediye'den Fedakar Anneye Yardım eli

Şanlıurfa’da eşi hasta olduğu için ailesinin geçimini kendisi yapan fedakâr anneye Şanlıurfa Belediyesi yardım elini uzattı.

     Şanlıurfa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Yılın Kadını” olarak belirlediği Halime Gök’e(45) bir buzdolabı, 2 ranza, 4 yatak bir halı ve bir de bilgisayar yardımında bulundu. Bu arada İşadamı Bekir Yaşar da aileye bin lira nakdi yardım yaptı.

    Eşi 20 yıldır gırtlak kanseri olduğu için çocuklarının geçimini yazın tarım işçiliği, kışın ve bahar aylarında da gündelik işler yaparak sağlayan Halime Gök’ün hediyelerini Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba verdi.    

    4 çocuk annesi Halime Gök’ü Bağlarbaşı Mahallesindeki evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Fakıbaba’ya Eşi Gül Fakıbaba, Kadın ve Çocuk Koordinasyon Birim Sorumlu Nihal Atilla, İşadamı Bekir Yaşar’ın eşi Sema Yaşar. Sosyal APK Çalışanı Güler Kama da eşlik etti.

FAKIBABA: “İŞTE ELİ ÖPÜLESİ ÖRNEK ANNE” DEDİ

     Başkan Fakıbaba ziyaret esnasında Baba Aziz Gök ve fedakâr anne Halime Gök ile bir süre evin avlusunda sohbet etti.

    Eşinin rahatsızlığına rağmen 4 çocuğu ile birlikte örnek bir yaşam mücadelesi veren Halime Anneyi gösterdiği fedakârlıktan dolayı kutladığını ifade eden Başkan Fakıbaba, “Aziz Gök rahatsız olduğu gerekçesiyle haklı olarak çalışamıyor. Bu yüzden Halime Hanım, eşi ve 4 çocuğuna bakabilmek için çalışmak zorunda kalmış. Bence örnek gösterilecek bin anne. Kendisini yürekten kutluyorum, tebrik ediyorum. Şanlıurfa Belediyesi olarak her zaman bu ailenin yanındayız ve onları sonuna kadar destekliyoruz. Onların çocukları bizim torunlarımız. Onlara elimizden gelen desteği vereceğiz. Ben böyle annelerin elini öpüyorum. Onları yürekten kutluyorum” dedi.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.