banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Belediye Yap-Satçılarla Başdemiyor-VİDEO

Kaçak yapıda ekip sayısını, araç sayısını ve eleman sayısını artıran belediye, Bağlarbaşı Mahallesi 1846’ıncı ile Şair Nabi mahallesi 201’inci sokakta daha önce ruhsatsız yaptırılan bu iki binayı defalarca yıktı. Ancak her iki sokaktaki yapsatçılar, belediyenin yıktığı yapılarını tekrar tekrar yeniden yaptılar. Belediye yılmadan bıkmadan kaçak yapılarla mücadeleni sürdürerek bu iki adresteki yapıları geçtiğimiz gün tekrar yıktı.
Bağlarbaşı Mahallesindeki yapsatçının ruhsatı bir artı bir olmasına rağmen yapsatçı her seferinde 4 ile 5 katı yaptı. Belediye Bağlarbaşı’ndaki ruhsatsız yapının 4 ile 5’inci katını yıkarken Şair Nabi Mahallesinde 201’inci sokaktaki yapıya bir artı 2 ruhsat verilmiş olmasına rağmen yapsatçı ise 6’ıncı katı çıktı. Belediye Kaçak Yapı Ekibi buradaki ruhsatsız yapının 5 ile 6’ıncı katını yıktı. Zabıta ve polis olası bir gerginliğe karşın yoğun güvenlik önlemlerini alırken belediye her iki mahallede de daha önce birçok kez yıktığı binaları tekrar yapıldığı için geçtiğimiz gün yeniden yıktı.
www.balikligol.com


BAMYASUYU KAÇAKYAPI ile balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.