banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Belediye Meclisi Nisan Ayı 4. Birleşim Toplantısında 2010 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Şanlıurfa Belediye Meclisi Nisan Ayı 4. Birleşim Toplantısı, Meclis Başkan Vekili İbrahim İletmiş başkanlığında gerçekleştirildi.

      Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda, Şanlıurfa Belediyesi’ne ait 2010 yılı faaliyet raporunun okunmasına devam edildi. Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Mehmet Biçen tarafından okunan rapor daha sonra meclis üyelerinin oylarına sunuldu.  

     Şanlıurfa Belediyesi’nin misyonu, vizyonu, temel değerleri, fiziksel yapısı, teşkilat yapısı, bilgi ve teknolojik kaynakları, insan kaynakları, sunulan hizmetler, idarenin amaç ve hedefleri, temel politikalar ve öncelikler, mali ve performans bilgileri, kurumsal kabiliyet ve kapasite değerlendirmeleri v.b birçok konunun ele alındığı “Şanlıurfa Belediye Başkanlığı 2010 Yılı Faaliyet Raporu” yapılan oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi.

    Şanlıurfa Belediyesi’nde 2010 yılına ilişkin yürütülen tüm çalışmaların ayrıntılı bir şekilde yer aldığı raporun hazırlanmasında emeği geçen şahsında tüm çalışanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Fakıbaba, “ Şüphesiz çalışmalarımız bunlarla sınırlı değildir. Ancak hazırlanan raporda yapılan çalışmalar tüm ayrıntılarıyla sizlere sunulmuştur. Bu faaliyetler 2010 yılında olduğu gibi 2011 ve sonrasında bizlere ışık tutacaktır. Böylesi önemli işlerin başarılmış ve başarılmakta olması bizlerin ne kadar inanç ve azimle görev yaptığımızın bir göstergesidir. Tüm çalışmalarda başkan yardımcılarımızın, meclis üyelerimizin, birim müdürlerimizin, sorumlularımızın ve çalışanlarımızın emeği oldukça büyüktür. Bu ekiple görev yapmaktan büyük bir gurur duyduğumu ifade ediyor, bu raporun hazırlanmasında emeği geçen başta Mali Hizmetler Müdürümüz Faruk Uludağ’a, Müdür Yardımcısı Mehmet Biçen ve şahsında tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

     2010 Yılı Faaliyet Raporunun okunarak oylanmasının ardından kanun gereği meclise başkanlık yapan Meclis Başkan Vekili İbrahim İletmiş, yerini tekrar Meclis Başkanı, Belediye Başkanı Fakıbaba’ya devretti.

    Belediye Başkanı Fakıbaba’nın başkanlığında gerçekleştirilen kısımda ise yine Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Mehmet Biçen tarafından Belediye Meclisi Üyelerine “Denetim Komisyon Raporu” okundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.