banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Belediye Meclisi Haziran Ayı 1. Birleşim Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisi Haziran Ayı 1. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında gerçekleştirildi. 

      Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerine geçmeden önce bazı konularda meclise sunulan önergelere yer verildi. 

     Şanlıurfa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Ali Ferhat Türkmen, toplantı öncesinde Filistin’in El Halil Kenti ile Şanlıurfa arasında imzalanan kardeşlik protokolüne ilişkin maddeleri meclis üyelerine okudu ve daha sonra gündem maddelerine geçildi.

    Toplantıda, Bilgi İşlem Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere 1 adet tam zamanlı sözleşmeli personelin alımı yapılırken toplantının diğer kısımlarında ise imar komisyonuna havale edilecek dosyalar ile imar tadilatlarına ilişkin konular ele alındı.

   Belediye Meclisi Haziran Ayı 2.Birleşim Toplantısını, 7 Haziran 2011 Salı Günü Saat 14.00’da yapacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.