banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Belediye Bayrama Hazır

Şanlıurfa Belediyesi vatandaşların Mübarek Kadir Gecesi ile Ramazan Bayramını rahat ve huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bir dizi önlemler aldı.
    Kadir Gecesi saat 20 ila 01 arasında ve Bayramın 1. günü tam gün Şanlıurfa Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçları ücretsiz yolcu taşıyacak.
    Şanlıurfa Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Mübarek Kadir Gecesi ve arife gününden itibaren 3 günlük bayram tatili süresince kent merkezleri ile mezarlıkları sürekli denetim altında tutacak. “Alo 153” Beyaz Masa’ya gelen şikâyetler ise en kısa sürede çözüme kavuşturulacak.
   Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili M.Fevzi Yücetepe, vatandaşların Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı huzur içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla bir dizi önlemler aldıklarını belirtti.
  Ramazan Ayı öncesinde halkın daha rahat ve huzurlu bir ortamda ibadet edebilmeleri için bazı hazırlıklar yaptıklarını hatırlatan Yücetepe, “Ramazan Ayı’nın son haftasına girmiş bulunmaktayız. Özellikle hafta sonu kentimize Türkiye’nin dört bir yanından binlerce vatandaşın akın etmesi bekleniliyor. Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle Balıklıgöl yerleşkesine yoğun bir ilgi olacak. Şanlıurfa Belediyesi olarak gerek Zabıta gerekse de Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler gece boyunca bu bölgede görev yapacak. Arife günü dâhil olmak üzere Bayramın 3 gününde Şanlıurfa Belediyesi olarak tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.