banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Tamircileri Sanat Esnaf Odası Odalar Birlik Başkanı Mehmet Şefik Bakay

Belediye Altyapı Yenilemesi Yapıyor

Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü, çeşitli mahallelerde altyapı yenilemesi yapıyor.
 ŞUSKİ, bazı mahallelerde eskiyen atık su kanal borularını yenilerken, kimi mahallere de yağmur suyu drenajı yapıyor. İmara açılan yerlerin de alt yapısını yapıyor.
İpekyol caddesi Abide kavşağının karşısından benzinlik istasyonu arkasından Ahmet Erseven’e oradan da kışlanın içerisinden geçerek yeni imara açılan yerlere atıksu boruları döşeyen ŞUSKİ, Ahmet Erseven mahallesi sonunda yeni imara açılan yere kadar çalışmalarını yaklaşık bir ay sürdürecek. Yaklaşık bir haftadır burada yürütülen çalışmaların bir kilometrelik bölümü kışla içerisinden ilerliyor. Aynı altyapı çalışmaları ilerleyerek Devteşti mahallesinde yeni imara açılan yerlere kadar devam edeceği bildirildi.
DOĞUMEVİ ÖNÜNDEKİ 50 YILLIK ATIKSU BORULARI YENİLENİYOR
ŞUSKİ’nin bir diğer çalışması ise Doğumevi hastanesinde devam ediyor. Burada atık su boruları yenilenirken Yağmursuyu drenaj boruları da döşeniyor. İpekyol Caddesinden Doğumevi önüne oradan da Şehitlik Polis Karakolu önüne kadar devam eden söz konusu alt yapı çalışmalarının bir kısmı tamamlandı bir kısmı da hızla ilerliyor.4 iş makinasıyla sürdürülen çalışmalarla Doğumevi önündeki yaklaşık 50 yılık atık su boruları yenileniyor.
İKİ MAHALLEDE İKİ SOKAGIN ALTYAPISI TAMAMLANDI
Yavuz Sselim Mahallesinde ŞUSKİ, 1950’inci sokakta yağmur suyu drenaj çalışmalarını tamamlarken atık su borularını da yeniledi. Bağlarbaşı Mahallesindeki 1874.’ü sokakta da atık su ve yağmursuyu drenajı alt çalışmaları geçtiğimiz gün tamamlandı. Her iki mahallenin her iki sokağında önümüzdeki günlerde Fen İşleri Müdürlüğünün parke kilit taş döşemelerine başlayacağı bildirildi.
Bu arada ŞUSKİ Direkli Mahallesinde Karakoyun Deresi atık su borularını yenilerken Şehitlik’te Askeri lojmanların arkasında 68. Sokakta da atık su kanallarını yeniliyor. Buradaki çalışmaların bitmesinin ardından parke kilit taş döşeme çalışmaları yapılacak. Eyyüpkent Yenice arasında ise yağmursuyu drenaj çalışmalarının yanı sıra atık su boruları döşeniyor.

 
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.