banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Bayan okutan Kadın Kültür Merkezini ziyaret etti.




Okutan Hayati Harran-i 1 Kadın Kültür Merkezini ziyaret etti. Kadın Kültür Merkezi bünyesinde kurs gören Biçki, Dikiş, Nakış kursu öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı el ürünlerinden oluşan serginin açılışını gerçekleştirdi.

Serginin açılışına Demet Okutan’ın yanı Kadın Kültür Merkezleri Koordinatörü Abdullah Dut, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ekrem Ayaz, birim sorumlusu Gülseren Güngör ve çok sayıda davetli katıldı. Kursiyerlerin birbirinden farklı motif ve renklerdeki ürünlerini inceleyen Demet Okutan birim sorumlusu Gülseren Güngör’den bilgi aldı.
   
Yapılan ürünleri çok beğendiğini kaydeden Demet Okutan kursiyerlere başarılar dileyerek çalışmalarını sürdürmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Okutan kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere serginin sonunda teşekkür belgesi verdi. 30 kursiyerin ürünlerinden oluşan sergide ortaya çıkarılan ürünler yaklaşık olarak üç ayda tamamlandı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.