banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Yrd. Doç. Dr. Ayşegül KUTLUAY BAYTAK ile anlaştı Sulama Birlikleri Kasımpaşa

Batman'da lise öğretmenlerinden aşura programı

Batman Yahya Kemal Beyatlı Lisesi öğretmenleri tarafından okul idaresi ve öğrenci velilerine yönelik aşura programı düzenlendi.

Programa Milli Eğitim Şube Müdürleri İshak Büyükkaya ile Akın Arı, Eğitim-Bir-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin, Yahya Kemal Bayatlı Lisesi idarecileri, öğretmenleri, öğrenci velileri  katıldı.  

Program hakkında konuşan Yahya Kemal Bayatlı Lisesi öğretmenlerinden M. Nuri Çelik, “10 Muharrem aşure günü nedeniyle Yahya Kemal Bayatlı Anadolu Lisesi öğretmelerimiz, velilerimiz ve yakınımızda bulunan cami cemaati için bir program düzenledik. Programımızın amacı Hz. Hüseyin ve 72 yarenini yâd etmekti. Bu programın hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Düzenlenen programı çok beğendiklerini söyleyen öğrenci velileri ise, “Yahya Kemal Bayatlı Lisemizde güzel ve büyük değişiklikler olmuş. Kutlu bir gün olan aşure nedeniyle tertipledikleri anlamlı program için okul yönetimine teşekkür ediyorum. Bu ve benzeri programların devamını diliyoruz.” şeklinde konuştular.

Programda katılımcılara aşure yemeği dağıtıldı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.