banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Batman'da kütüphaneye yoğun ilgi

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki 45 bin civarında kitabın bulunduğu İl Halk Kütüphanesi şubeleri, öğrencilerin akınına uğruyor. Sabah 07.30’da kütüphane önünde bekleyen öğrencilerin oluşturduğu kuyruk, objektiflere yansıdı.

Bünyelerindeki kütüphanelere öğrencilerin akın ettiğine dikkat çeken Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, “Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki İl Halk kütüphanesi şubelerimize öğrenciler akın ediyor. Kütüphanelerimizde 45 bin civarında kitap var.” dedi.

Kendilerini evlerindeymiş gibi hissettiklerini belirten öğrenciler ise “İl Halk kütüphanesi şubelerinde sıcak bir ortamda ders çalışmaktan dolayı mutluyuz. Bize bu imkanı sağlayanlara teşekkür ederiz. Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün sıcak ilgisi bizlere eğitime daha çok yöneltiyor.” diye konuştular. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.