banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Batman'da Değerler Eğitimi İrfani Temeller konferansı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Değerler Eğitimi Komisyonunun, Değerler Eğitimi İrfani Temeller temalı bir konferansı düzenledi.

Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen programa, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Şaban Karaköse, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri katıldı.

Değerler Eğitimi Komisyon Başkanı Ebubekir Çete’nin kısa bilgilendirme sunumu ile başlayan konferansın açılış konuşmasını, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan yaptı.

“Öğretmenlerimiz toplumun manevi mimarlarıdır”

Bulunmuş olduğu her görevi bir imtihan olarak gördüğünü ifade eden Aslan, “Günümüz toplumunun yozlaşmış olmasının, en önemli nedenlerinden biri, değerlerimizi gerektiği gibi toplumda yaşatılmamasındandır. Bütün öğretmenlerimiz toplumun manevi mimarlarıdır. Değerli öğretmen arkadaşlarım unutmayın ki, sevginizi hissettirmediğiniz öğrenciye bir şey veremezsiniz. En kızgın olduğunuz anda bile tebessüm ediniz. Ben mesleğimi çok sevdim, öğrencilerimi çok sevdim, sizler de mesleğinizi ve öğrencilerinizi çok seviniz. Unutmayalım hepimiz bulunduğumuz görev ve makamlarda, millete hizmet etmek için bulunuyoruz.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Aslan’ın açılış konuşmasının ardından kürsüye, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Şaban Karaköse gelerek, Değerler Eğitimi İrfani Temeller konulu sunumunu yaptı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.