banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Öğrenci bakan

Batman'da 2. bölge müdürler kurulu toplantısı yapıldı

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı, 2. eğitim bölgesi sene başı birinci müdürler kurulu toplantısı, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik başkanlığında yapıldı.

Batman Anadolu Lisesinde gerçekleşen müdürler kurulu toplantısına, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, 2. eğitim bölgesinde yer alan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise okul müdürleri katıldı.

Toplantıda kurulun gündeminde bulunan maddeler tek tek ele alınarak görüşüldü ve uygulamaya geçirilmesi gereken kararlar belirlendi. Toplantıda bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim olarak hedefin, eğitimde başarı çıtasını daha yukarılara taşımak olduğunun altını çizdi.

Başarının arzulanan düzeye çıkması için idareciye önemli görevler düştüğünü söyleyen Çelik; “İdareci ekip ruhunu hayata geçirerek, uygun koşulları oluşturma yeteneğini gösterebilmeli. Dershanelerin kapanmasıyla yeni bir dönem başlıyor, öğretmen artık öğrencinin geleceğinin kendisine bağlı olduğunun bilinciyle, sorumluluğunun farkında hareket etmek zorunda kendini hissetmeli. Öğretmenimizin o sorumluluk duygusunu güçlendirirsek, Batman’ın akademik seviyesi çok daha iyi duruma yükselecek. Geçen sene hem fiziki hem de sistemde yaşanan değişim dönüşümde, çok şükür Batman olarak artı durumda tamamladık. İdareciler olarak önünüze stratejik hedefinizi koyarak, her yıl bir önceki yıla göre, fark yaratacak başarıyı göstermeniz gerekiyor.” dedi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.