banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Batman Valisi Çelik, okul inşaatlarında inceleme yaptı

BATMAN - 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başlamasına az bir süre Batman Valisi Azmi Çelik, inşaatı devam eden ve tamamlanan okulları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Çelik’e inceleme süresince ilgili kurum yöneticileri eşlik ederken firma temsilcileri ile birlikte çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Çelik, ilk olarak yenilenen 20 derslikli Petrol İlkokulu ve aynı bahçede inşaatı tamamlanan 18 derslikli Petrol Ortaokulu'nu, ardından yapımı biten 32 derslikli Fatih Ortaokulu'nu gezdi. Çelik, daha sonra yapımı devam eden 32 derslikli Çamlıtepe 2 İlkokulu inşaatına geçerek burada yetkililerden bilgi aldı.

Vali Çelik, son olarak AFAD Başkanlığı tarafından Suriyeli sığınmacılara eğitim vermek amacıyla kurulan 12 derslikli prefabrik okulda incelemelerde bulunarak buradan ayrıldı. (Veysi Rüzgar-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.