banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü dergi çıkardı

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Batman eğitim camiasında yapılan eğitim faaliyetlerinin işlendiği  ‘Batman Eğitim’ adıyla 3 aylık bir dergi çıkardı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, çıkardıkları derginin il genelinde bulunan tüm okullarda yapılan bazı faaliyetleri içerdiğini söyledi.

Çelik, “Dergimiz Milli Eğitim camiası olarak özellikle okullarımızda yapılan faaliyetlerin bir kısmını içermektedir. Bu yıl okullarımızda sosyal etkinlik ve akademik çalışmalar yönünden çok farklı ve katılımın üst düzeyde olduğu etkinlikler yapıldı. Bunların az da olsa bir kısmını kamuoyuyla paylaşmak adına kurumlarımızın yaptığı etkinlikleri anlatan böyle bir dergi çıkardık.” dedi.

Dergiyi, 3 ayda bir çıkarmayı hedeflediklerini belirten Çelik, sözlerini şöyle bitirdi:

“Bundan sonra kurumu anlatan bir araç olarak üç ayda bir dergimizi bülten olarak çıkarmayı düşünüyoruz. Bu dergide yapılan çalışmaların büyük bir kısmı Batman’da ilk defa yapılan çalışmalardır. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu da bizlere gurur veriyor. Bizler bu faaliyetlerimizi kamuoyuyla paylaşmaktan dolayı mutlu oluyoruz. Bu faaliyetlerimizde Batmanlı vatandaşlarımız, velilerimiz, kurum yöneticilerimiz, basınımız bu yapılan etkinliklerden memnun olacaklarından ve bize olan desteklerini artıracaklarından eminiz.”(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.