banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Kozluk'taki okulları ziyaret etti

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Kozluk’taki okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Hasan Aslan’ı ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa karşıladı. Aslan, Yaşa ile birlikte İlk olarak Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk’ü makamında ziyaret etti.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Aslan ve beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşa sırasıyla Kozluk Anadolu Lisesi, Kozluk Selahaddini Eyyübi İlkokulu, Kozluk Farabi Ortaokulu ve Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okulları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet Aslan, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Aslan, “Gelişmiş ülkelerde insanların kitap okuma oranı çok yüksek, bu nedenle sizde bol bol kitap okuyun, ancak çok çalışarak hedefinize ulaşabilirsiniz. Gençler sizden başarı bekliyorum ve yüreğinizde her daim insanlara karşı sevgi olsun.” diye konuştu.

Okulları gezen İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan son olarak Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenler odasında okul müdürleriyle bir araya geldi.

“21. yüzyılın idarecisi görülebilir ve ulaşılabilir olmak durumundadır” diyen Aslan, “Okul müdürü, öğretmen,  öğrenci ve velilerle iyi iletişim kurmalı, adil, şeffaf ve güler yüzlü olmalı. Öğretmenlerine, öğrencilerine ve topluma doğru bir model olmalı. Unutmayalım ki idarecilik makamından önce bizler öğretmeniz ve öğretmenlik de kutsal bir meslek. Mesleğimizi icra ederken fark yaratan idareci ve öğretmen olmak durumundayız. Bizim amacımız, güzel, doğru, ahlaklı, sevgi dolu ve topluma faydalı insan yetiştirmektir. Her sanatçının tezgâhından sanatı ile ilgili eser çıkar ama öğretmenin tezgâhında insan yetişmektedir.” ifadelerini kullandı.  

Aslan konuşmasının ardından okul müdürlerinin öneri ve taleplerini dinledi. Toplantının sonunda söz alan, Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan’a Kozluk ilçesine yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. Toplantının sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.