banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Başkan Fakıbaba'dan Baro Başkanı Güven'e Ziyaret

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba Sivil Toplum Kuruluşları(STK) ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Baro Başkanını ziyaret etti.

      Başkan Fakıbaba, “Sizden önceki yönetimle diyalogumuz çok iyiydi. Şimdi sizlerle de çok güzel diyaloglarımızın olacağına inanıyorum.”dedi

      Şanlıurfa Baro Başkanını Av. İrfan Güven ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Fakıbaba, baro başkanlık seçiminde başkanlığa seçilen Av. İrfan Güven ve üyelerini kutladığını söyledi.

      Baro Başkanı İrfan Güven ve ekibine başarı temennisinde bulanan Fakıbaba, ziyaret sırasında belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulundu.

BARO ADLİYE DIŞINA TAŞINMAK İÇİN YER ARIYOR

      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Baro Başkanı Av. İrfan Güven ise baro için yeni bir yer arayışı içerisinde olduklarını Başkan Fakıbaba ile paylaştı.

      Şanlıurfa Adliyesi içerisinde Baronun olmasından duydukları sıkıntıyı dile getiren Şanlıurfa Baro Başkanı İrfan Güven, yer arayışlarını çeşitli kurum ve kuruluşlarıyla da paylaştıklarını aktardı.

      Ziyaret vesilesi ile yer arayışında belediyenin de kendilerine katkıda bulunmalarını isteyen Baro Başkanı İrfan Güven’e, Başkan Fakıbaba şu cevabı verdi: ”Baro için güzel bir yer tespitinin yapılması gerekiyor. Ben sizin bu düşüncenize çok sıcak bakıyorum. Seçeceğiniz yer yeter ki şehircilik açısından ve imar açısından uygun olsun un daha iyi bir yerde olmasından bende memnuniyet duyarım.”

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.