banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Başbakanın beğendiği Karaköprü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın son Şanlıurfa ziyaretlerinde Hava alanından şehir merkezine gelirken o yolları gördüm Allahıma hamdettim dediği ve aha once geldiğinde de Cumaü namazını kıldığı Şanlıurfanın Karaköprü beldesi hergeçen gün biraz daha büyürken, bir yandan da gelişip modernleşiyor.


 Şanlıurfa bölgesinin konut ihtiyacını da karşılayan Karaköprü, aynı zaman Başbakanlık GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığına da ev sahipliği yapıyor.
Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Şanlıurfanın son süraat modernleşen ve doğal gaza bile kavuşan Karaköprü beldesini vatandaşların rahat ve huzur içinde yaşabilecekleri, hatta tatillerini bile geçirmek için tercih edecekleri bir yerleşim alanı haline getirmek için gayret sarfettiklerini belirtirken, Başbakanın da beğendiği için Allahıma hamdettim diye bahsettiği Karaköprü beldesini sadece yolları ile değil, yerleşim alanının temizliği, düzeni, yeşil alanı ve modern binaları ile de beğendiğini kastettiğine inandığını söyledi.
Başkan Çiftçi, Karaköprü beldesinin nüfusunun da hergeçen gün arttığını ve şu an 13 ilden büyük olduğunu belirtti.
Beldede modern binalar, siteler yaparak konut sektöründe çığır açan Müteahhitlerden Abdullah Keskin ise, Karaköprü beldemiz gerçekten süraatle gelişiyor. Bizler konut sektöründe çalışmalarımızı aynı süraatte sürdürürken, Belediye başkanımız Av. Nihat Çiftçi de alt yapı konusunda, yeni yollar açılmasında aynı gayretle çalışıyor. Şu an yapımı devam eden site inşaatımızın çevresinde 17 metrelik yol çalışması devam ediyor. Alt yapı, kanalizasyon çalışmalarını Dolayısıyla bizler inşaatlarımızı yapmakta ve satmakta zorlanmıyoruz dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.