banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Başbakan tesbih hediye etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın geçtiğimiz günkü Topçu Meydanı mitinginin ardından evlerine konuk olduğu ve kehribar tespihini hediye ettiği Ömer Faruk Nacar “Başbakan bana kendi tespihini hediye etti. Evimize konuk olması ile beni ve ailemi onurlandırdı. Onun hediyesine gözüm gibi bakacağım” dedi.

Köşe Yazarı Oktay Ekşi`nin AKP hükümeti üyelerine dönük `Bu zihniyet analarını da satar` şeklindeki yazısına cevaben `O Ekşimiş, Kokuşmuş Düzene Son` ve `Annen Annemizdir, Onun ki Hariç` şeklinde dövizlerle karşılık veren Nacak ailesinin kapısını çalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan burada aile ile bir süre sohbet etmiş ve kendi kullandığı kehribar tespihini Ömer Faruk Nacak`a hediye etmişti. Geçtiğimiz günkü Miting alanından evin bal-konunda açılan dövizi gören ve beraberindeki bakanlarla birlikte tebessümle karşılık veren Erdoğan, konuk olduğu Nacak ailesinin evinde aile ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmemişti.

Nacak “Başbakan çok acil açılışlara katılması gerektiğini söyledi. Yemek için vaktinin olmadığını ancak bir daha ki Urfa ziyaretinde mutlaka tekrardan gelerek misafir olacağını kaydetti” diye konuştu.

Başbakan daha sonra aynı apartman da Bağmancı ailesine de konuk olduktan sonra Harran Üniversitesi`ndeki açılışlara geçti ve daha sonra Şanlıurfa`dan ayrıldı.

Şahin Öznur / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.