banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ-video


Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi salonunda düzenlenen törene Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve öğrenciler ile velileri katıldı. SBS sınavında başarılı olan 41 öğrenciye Karaköprü Belediyesi tarafından tablet bilgisayar hediye edildi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; “BEN BİR EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜYÜM”

Törende bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Ben bir eğitim gönüllüsüyüm mümkün mertebe eğitime katkı veriyorum, göreve geldiğimden itibaren 32 adet kamu okulunun gerçekleşmesini sağladık, Biz belediye başkanlığı olarak çok güzel hizmetler yapabiliriz ama bunları korumakta eğitimli bir toplumla mümkündür bunları iyi değerlendirmek eğitimli bir toplumla mümkündür, bizlerde zamanında almış olduğumuz eğitimi aldık ama okumanın yaşı yoktur bence sürekli okumak lazım, bizlerde Karaköprü Belediye Başkanlığı olarak bu pırıl pırıl öğrencilerimize onlara bir nebzede olsa motivasyon amaçlı ödüllendirmek istedik. Ben öncelikle değerli velileri tebrik ediyorum, her önemli başarı aileden geçer, eğitim aileden başlıyor, sizleri ve çocuklarınızı tekrardan kutluyorum” dedi. Daha sonra Başkan Çiftçi, Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri başarılı öğrencilere ödüllerini verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.