banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Başarılı memurlara ödül

Gösterdikleri gayretli çalışmadan ötürü memurlara teşekkür eden Kaymakam Citer şunları kaydetti: " Her ay fedakarca çalışma yaparak farkındalık oluşturan mesai arkadaşlarımızı davet ederek kendilerine teşekkür etme fırsatı buluyoruz. Geleceği fedakarlık yapan özverili çalışan arkadaşlarımızın alın teri inşa edecekti. Hangi alanda olursa olsun, özverili ve gayretli bir şekilde çalışma yapan mesai arkadaşlarımızın yanında olacak onlara her türlü desteği sunacağız" dedi.

Yapılan ödüllendirmeyi çok anlamlı bulduklarını kaydeden Öğretmenevi Müdürü Sinan Ateş: " Mülki idare amiri tarafından gayretli ve başarılı memurların araştırılarak tespit edilmesi ve bizzat Mülki İdare Amiri tarafından teşekkürle karşılanmasını çok önemli buluyoruz. Bu uygulamayı çok önemsiyor ve Sayın Kaymakamımıza bu kıymet bilirliği için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Memurlarla yaptıkları çalışmalar için tek tek teşekkür eden Kaymakam Citer, memurlara başarı belgesi takdim etti. Yaklaşık bir saat süren ödüllendirme programının ardından Kaymakam Citer memurlarla hatıra fotoğrafı çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.