banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Başarı Şerif Özden İÖO'dan Örnek Davranış


Ziyaretleri ile ilgili bir konuşma yapan Başarı Şerif Özden İlk-Ortaokulu Müdürü Müslüm MUTLU “Okulumuz 2-C sınıfı öğrenci, veli, öğretmeni ile birlikte geçen hafta kardeş okul projesi kapsamında 2011 Yılında Van ilimizde yaşanan depremde yıkılan ve İzmir Ticaret Odasınca yeniden inşa edilen Van Erciş Gürbulak İlkokulunu ziyaret ettik.  Öğrencilerimiz oradaki öğrencilere bazı kırtasiye malzemeleri ve okumaları için hikâye kitapları ile çeşitli hediyeler verdiler. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim üyelerince ortaklaşa alınan projeksiyon makinesini oradaki öğrencilerin kullanması için okul müdürüne teslim ettik. Bugün ise yapmış olduğumuz gezide bizlere maddi ve manevi anlamda bizlere destek veren Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Metin İLCİ Bey’i ziyaret ettik .”dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ ise konuşmasında “Kardeş Okul Projesi geleceğin teminatı olan gençlere yardımlaşma, dayanışma, işbirliği, paylaşmak, fedakârlık, insan ilişkilerinin geliştirilmesi, şehirde yaşayanların kırsal kesimi, kırsal kesimde yaşayanlar da şehir hayatını ve farklı kültürleri tanımalarının ve ortak kültür bilincinin geliştirilmesinin asıl amaçları olduğunu söyledi.
İlCİ, “ Van İline yapılan kardeş okul kampanyası gezisinde ben inanıyorum ki öğrencilerimiz ile Van’da okuyan öğrenciler arasında mektup arkadaşlığı başlar ve birbirlerini daha iyi tanımalarını öncülük eder diyerek, bu gezide emeği geçen başta Okul Müdürümüz olmak üzere, 2/C sınıfı öğretmeni Gülseren HAYOĞLU’ na, velilere ve öğrencilere teşekkür ediyorum .”dedi.
Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Metin İLCİ ziyaret anısına öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaret sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.