banner2
Öne Çıkanlar Sedat Anar konseri Gülen Bağ Kur ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı TIKLA ÖĞREN müftü

Başaran Ulusoy'dan Fakıbaba'ya Ziyaret

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.
       Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere beraberindeki heyetle birlikte Urfa’ya gelen TÜRSAB Başkanı Ulusoy, ilk olarak Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ı ziyaret etti. Ardından Vali Okutan ile birlikte Şanlıurfa Belediyesi’ne geçen Başaran Ulusoy burada bir süre Başkan Fakıbaba ile görüştü.
      11.500 yıllık tarihi geçmişe sahip, dünyanın en eski şehirlerinden olan Şanlıurfa hakkında İşadamı Ulusoy’a önemli bilgiler aktaran Başkan Fakıbaba, Urfa’da turizme yönelik yürütülen projeler hakkında da bir brifing sundu.
     Dünya’nın en eski tapınağı olarak bilinen Göbeklitepe hakkında günümüze kadar çıkan yazılar ve yayınlar hakkında Başaran Ulusoy’a bilgi aktaran Başkan Fakıbaba, tarihi geçmişi bu kadar eskilere dayanan bir kentte gerek valilik gerek belediye gerekse de diğer kamu kurum ve kuruluşları tarafından yürütülen çalışmaların önemi hakkında heyete bilgi verdi.
     Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyetin Akçakale ilçesinde yaptıkları incelemenin ardından Gaziantep’e geçtikleri öğrenildi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.