banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Filip Panak Asger Sorensen Angelo Preciado

Bakan Dinçer; Savaşta bile okullar bombalanmaz VİDEO

Valilik girişinde polis merasim mangasını selamlayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’i, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç karşıladı. 
Valilik şeref defterini imzalayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer burada bir açıklama yaparak, Harran Üniversitesi’nin 2012 – 2013 akademik yılı açılış törenine katılacağı söyledi.

Eğitim için önemli adımların atılacağını belirten Dinçer; "Şanlıurfa'yı çok uzun zamandır görmek istemiştim. kısmet bugüne oldu" dedi.

bir gazetecinin PKK'nın okulları bombaladığı yönündeki soruya Dinçer; "Aciz insnaların işidir. Aciz insanlar okulları ve hastaneleri bombalar. Oysa savaşta bile buralar bomlanamaz. Öğrenci ve veliler birlik olarak bu sorunun üstesinden geleceğiz" dedi.

Ziyareti kapsamında bugün Vali Güvenç, kaymakamlar, belediye başkanları, il ve ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımı ile kentin eğitim durumu hakkında toplantı yapacağını söyleyen Bakan Dinçer,  daha sonra Vali Celalettin Güvenç’in makamına geçti.


Öte yandan ziyareti sırasında Bakan Ömer Dinçer’e, Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan da eşlik ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.