banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Azadiye Park Açılıyor

Ceylanpınar Belediyesi, ilçenin M.Akif Ersoy Mahallesinin Suriye sınırında yapımını bitirdiği Özgürlük (Azadî) Parkı’nı büyük bir organizasyonla hizmete açıyor.

7 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da başlayacak açılış etkinliğinde Ünlü Sanatçılar DİYAR, Zelal Gökçe ve Ribab Grubu’nın yanı sıra yerel sanatçılarda sahne alacak.

Yeni park ve Suriye sınırı arasındaki alanda yapılacak olan etkinliğe çevre il ve ilçelerden gelecek kalabalık davetli grubuyla birlikte on binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Program Saat 14.00’da yapılacak açılış töreni ve kurdele kesiminden sonra konuşmalarla devam edecek. Konuşmaların ardından yerel müzik grupları sahne alacak. 16.00’da sahneye çıkacak olan Sanatçı Zelal Gökçe’nin konserinden sonra, ünlü sanatçı Diyar 17.00’da sahneye çıkacak ve konser akşam saatlerine kadar devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.