banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Şanlıurfaspor Harran Üniversitesi Urfa Haber

Ayva'dan Fakıbaba'ya Ziyaret

Beyazay Derneği Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret etti.

     Beyazay Derneği Şanlıurfa Şubesi’nin açılışını gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa’ya gelen Beyazay Derneği Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, ilk olarak Bağımsız Belediye Başkanı Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti.

    Beyazay Derneği’nin faaliyetleri hakkında Başkan Fakıbaba ile sohbet eden AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve beraberindeki heyet başkanlık makamında bir süre görüştüler.

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva ve beraberindeki heyete, Şanlıurfa hakkında önemli bilgiler aktarırken, Şanlıurfa Belediyesi olarak engellilere yönelik yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

   Şanlıurfa’da büyük ihtiyaç duyulan Engelliler Koordinasyon Merkezi’ni önümüzdeki dönemlerde hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Fakıbaba engellilerin iyi bir yaşam sürdürmeleri adına ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.

   Şanlıurfa’da karşılaştıkları misafirperverlikten dolayı başta Belediye Başkanı Fakıbaba ve şahsında Urfalılara teşekkür eden AK Parti Milletvekili Lokman Ayva, Beyazay Derneği olarak Urfa’da şube açmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.