banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Atıksu arıtmadaki kötü koku gideriliyor
2006 yılında tamamlanan atık su arıtma tesisindeki kötü koku Ceylanpınar halkının kabusu haline gelmişti.
Birçok hastalığı ve yaydığı kötü koku nedeniyle ilçe halkının gündeminden düşmeyen atık su arıtma tesisindeki kötü koku ve yaydığı hastalıklar Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök'ü harekete geçirdi.
Atık su artma tesisindeki kötü kokunun tamamen ortadan kaldırılması için İl Özel İdaresine 2 milyon TL kaynak aktarıldığını ifade eden Milletvekili Gök, "Ceylanpınarilçesinde 6 yıldır faaliyette bulunan atık su arıtma tesisindeki kötü koku tüm ilçeyi tehdit etmesi şahsımı oldukça rahatsız etmiştir. Kötü kokunun tamamen önüne geçmek için Şanlıurfa Özel İdaresine 2 milyon TL kaynak aktardık. Özel idare bu süreç içerisinde kötü kokuyu tamamen ortadan kaldırmak için, üniversiteler ile ortaklaşa çalışma yaparak, kötü kokunun neden meydana geldiğinin tespitini yürüterek çözüm noktasında gerekli çalışmalarını tamamladıktan sonra yapılması gereken çalışmalar ihale edilecektir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.