banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Artık Düz Lise Dönemi Kapanıyor


    İlci açıklamasında “2014-2015 Eğitim Öğretim yılı itibari ile Bakanlığımızın uygulamış olduğu kararlar doğrultusunda Ülke genelinde düz Lise programı uygulayan hiçbir okulumuz kalmayacaktır.
Bu nedenle 8. Sınıfta öğrencisi bulunan velilerimizin tercih döneminde sınav puanlarını dikkate alarak tercih yapmaları önem arz etmektedir.
 Velilerimiz Liselere kayıt konusunda gerekli bilgi ve yardımı öğrencinin kayıtlı bulunduğu Okullardan alabilirler. Tüm Meslek Liseleri, Çok Programlı Liseler ve İmam Hatip Liseleri de 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Anadolu Lisesi programı uygulayacaklardır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.