banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Arazi kavgası: 12 yaralı

 
Edinilen bilgiye göre, Suruç ilçesine bağlı Balaban köyünde meydana gelen olayda Ö.K., R.K., M.K.,M.K., Z.K.,F.K.,S.K., Ö.K. ve M.K. ile diğer aileden A.K., H.K.,H.K.,H.K. ve M.K. arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki grup bir birilerini taş ve sopalarla darp etti. Olay yerine giden Jandarma ekipleri her iki grubu ayırtmakta güçlük çekti. Yaralanan M.K., M.K., Z.K.,F.K.,S.K., Ö.K. ve M.K. ile diğer aileden A.K., H.K.,H.K.,H.K. ve M.K. ambulanslarla
Bozova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Jandarma ekipleri Ö.K. ile R.K.'yi gözaltına aldı. Ö.K. ve R.K. Jandarma ekipleri tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.