banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Urfa Balıklıgöl PapeAlioune Ndıaye

Ana sınıfı çocuklarına oyuncuk verdiler

 

Şanlıurfa Devteşti Mahallesinde bulunan Şanlıurfa İlköğretim Okulu ana sınıfı çocuklarına Bireysel ve Toplumsal Gelişim Derneği tarafından oyuncak dağıtıldı.

Şanlıurfa İlköğretim Okulunda bulunan 5 Anasınıfı ve bu sınıflarda okuyan 289 öğrenciye okulda oynamak için oyuncak dağıtıldı. Oyuncakları alan çocuklar sevinçle oynamaya başladılar.

Çocukları sevindiren oyuncak dağıtımı ile ilgili olarak Bireysel ve Toplumsal Gelişim Dernek Başkanı Tuba Pişkin İnan; “Şükriye İnan, Fahriye Aslankol, Seval Yazgı ve Gülseren Kaplan ile birlikte Çocuklara oyuncak temin etmek için Torutoys’dan talepte bulunduk. Sağolsun İbrahim Toru 289 çocuğa yetecek kadar oyuncak bağışladı. Biz de oyuncak sıkıntısı çeken Şanlıurfa İlköğretim Okulu öğrencilerine oyuncak dağıttık. Bundan dolayı Başta Toru Toys firması olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz çocukları sevindirmek hepimizin görevi” dedi.

Oyuncakları alan çocuklar sevinçleri gözlerinde okunuyordu. Çeşitli oyuncakları kucağına alan çocuklar doyasıya eğlendiler.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.