banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Altı vayvaylı üstü kalaylı

Yeni mahalle Vali Fuat Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu duvarının geçen yıl aşırı yağışlar sonucu yıkılmasını hatırlatan mahalle sakinleri, okul duvarının yeniden yapıldığını ancak okulun güneyinde bulunan yola destek olarak döşenen duvarın da yıkılmak üzere olduğunu belirterek yetkililerin duruma el koyması gerektiğini belirttiler.
Okul duvarı yapıldıktan sonra hemen duvarın yanında bulunan yola ait duvarın da yıkılmak üzere olduğu dikkate alınmadan üzerine üç sıra taş duvar daha eklendiğini ifade eden mahalleli, tabanı çökmek üzere olan duvarın üst kısmına üç sıra yeni taş duvar örülmesini Altı vayvaylı, üstü kalaylı olarak değerlendirdiler.
Yoğun trafik akışına sahip olan Vali Fuat Caddesi üzerinde bulunan  duvarın yıkılması halinde can kaybına neden olmasından korkan mahalle sakinleri, Bu duvar en hafif bir sarsıntıda yıkılacağı mesajını zaten veriyor. Bunu görmemek mümkün değil. Yetkililer neden duruma el atmıyorlar. Belediye cadde üzerindeki bütün evlerin cephesini boyadı, sıvasını yaptı. Balıklıgölün hemen yanı başındaki bu duvar ise çirkinliğiyle dikkat çekiyor. Yıkıldığı an yanında insan olmasa bile en azından hemen duvar dibinde duran üç beş araç enkazın altında kalacaktır. Yetkililerin bir an önce duruma el atmasını bekliyoruz dediler.

İbrahim Şeker / Gapgündemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.