banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

ALİ MURAT BUCAK ‘'SİVEREK EĞİTİMDE BULUŞUYOR'' EĞİTİM KAMPANYASINA 40 BİN TL BAĞIŞLADI.

Siverek ilçesinde devam eden ''Siverek eğitimde buluşuyor'' kampanyasına destek arayışları devam ediyor.

    İlçe kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile daire amirlerinden oluşan bir heyet ilçede bulunan esnafları, avukatları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüşüp kampanya için yardım talebinde bulunuyor.

    Kaymakam Hersanlıoğlu başkanlığında ki ekip ilçe belediye başkanı Ali Murat Bucak'ı makamında ziyaret ederek kampanyaya destek istediler.

    Belediye   Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek  kentinin en  önemli  sorununun  eğitim sorunu  olduğunu ,kampanyayı  başlatan ilçe  kaymakamına  kampanyada  görev alan  arkadaşlara  teşekkür ediyorum. Başlatılan  eğitim  kampanyasına   kişi olarak  40 bin TL bağışlıyorum, tüm Siverekli  vatandaşların  kendi güçleri  oranında  eğitim kampanyasına  destek vermeye  davet ediyorum''dedi.

    Ali Murat Bucak'ın kendi adına 40 bin TL bağışta bulunmasına dikkat çeken ilçe kaymakamı Hersanlıoğlu yaptığı bağış ve eğitime verdiği önemden dolayı Ali Murat Bucak'a teşekkür ettiklerini belirtti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.