banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

AKÇAKALE'DE KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde iki akraba aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre; Akçakale’ye bağlı Büyük Tokaç köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar arasında tartışma çıktı.

 

 

Çıkan tarrışma kısa sürede kavgaya dönüştü.  Kavgada, İsa Budak (25), Osman Budak (26) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan İsa Budak, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Durumu ağır olan Osman Budak ise Şanlıurfa’ya sevk edildi.

Diğer yaralının da durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayı duyan Budak ailesinin yakınları hastaneye akın ederek Arapça ağıtlar yaktı sinir krizleri geçirdi. Akçakale devlet hastanesinde ve büyük Tokaç köyünde olayların büyümemesi için ilçe jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı Kavgayla ilgili güvenlik güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.