banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AKÇAKALE MYO MEZUNİYET TÖRENİ COŞKULU KUTLANDI



Mezuniyet törenine geleneksel ‘Mezuniyet Pilavı’ ikramı ile başlandı. Daha sonra konuşmalara geçildi. Törende ilk konuşmayı mezun olan öğrenciler adına okul birincisi yaptı.
Yolunuz Açık Olsun
Okul müdür vekili Öğr.Gör. Cevher İlhan Cevheri açılış konuşmasını yaptı. Cevheri konuşmasında ‘Sevgili öğrencilerimiz, 2 yıllık bir eğitim sürecini başarılı bir şekilde bitirdiniz. Bu anlamda sizleri kutluyorum. Ülkemizin farklı coğrafyalarından geldiniz. Birbirinize karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde, sosyal hayatınıza ve geleceğinizin şekillenmesinde önemli bilgi donanımına kavuştuğunuz. İçinde yaşadığımız ülkenin, toplumun kalkınmasını istiyorsak ve gelişmiş toplumların seviyesine ulaşmak istiyorsak aldığımız diploma ile yetinmememiz gerekiyor. Dolayısıyla “Beşikten Mezara Kadar Öğrenme” anlayışıyla bundan sonra daha çok çalışmamız gerekiyor. Değerli Gençler; bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Çünkü bugün, hayatınızın bir dönemini kapatıp, yeni bir dönemini açıyorsunuz. Buradan aldığınız güçle gelecekte pek çok başarıya imza atacağınıza inanıyoruz. Değerli veliler, her şeyden önce bizlere güvenip Harran Üniversitesini tercih ettiğiniz için ve çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz büyük emekler vererek yetiştirdiğiniz evlatlarınızı uğurlamanın zamanı geldi. Fakat içinizde onların gelecekleriyle ilgili bir endişeniz olmasın. İnanıyoruz ki mezun ettiğimiz öğrencilerimiz gelecekte önemli yerlere ulaşacaklardır. Bu duygu ve düşüncelerle tekrar törenimize teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimiz! Hepinize sağlık mutluluk ve başarı diliyor, gözlerinizden öpüyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.’
Harran Üniversitesi Sıradan Bir Üniversite Değildir
En son konuşmayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abuzer Pınar yaptı. Pınar konuşmasında ‘ Bugün heyecanlı bir günü yaşıyoruz. Sizleri ve ailelerinizi kutluyorum. Okuduğunuz üniversite sıradan bir üniversite değil. Harran Üniversitesi dünyanın ilk üniversitesidir. Bu anlamda bu üniversitenin kıymetini bilmeniz gerekiyor. İnternette Harran ile ilgili arama yaparsanız bunu göreceksiniz. Sevgili öğrencilerimiz hepinizi kutluyorum. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.’ Törende okulda dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Öğrenciler topluca kepleri havaya fırlattılar ve halay çektiler. Tören sonunda akademik personel, öğrenciler ve veliler; birlikte halay çektiler ve hatıra fotoğrafları çektiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.