banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci

AKÇAKALE KIZ MESLEK LİSESİNİN SORUNU MASAYA YATIRILDI

Haftalık mutat olarak gerçekleştirilen toplantıda, ilçede bulunan okullardaki eğitim sorunlarını birebir öğretmen ve öğrencilerle istişare etmek ve eğitimdeki sorunları masaya yatırmak amacıyla bir araya geliniyor. 

Yapılan Kahvaltılı toplantıya Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, belediye başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçe milli eğitim müdürü Halil Tekyıldız ve kız meslek lisesi okul idaresi ve öğretmenler katılım gösterdi. 

Yapılan toplantıda, okulun çevre düzenlenmesi ve peyzaj çalışmasının yapılması, kız çocukların servis sorunu, okul yolu üzerinde güvenlik sorunu gibi konular masaya yatırıldı. 

Kız meslek lisesinde yapılan toplantı'nın oldukça verimli geçtiğini belirten Akçakale kaymakamı Eyüp Fırat özellikle kız çocukların okutulması konusunda hassasiyetle durulması gerektiğini belirtti. Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan ise kızların okutulması konusunda iğneyi öncelikle kendimize batırmamız gerektiğini belirtti. Ayhan; "bugün kız çocuklarımız okumuyorsa kız çocuklarımızın geleceğinin aydınlık olmasını istemiyoruz. Demektir. Bugün bize düşen görev kız çocukları olan bütün velileri ikna ederek, kız çocuklarımızın eğitime kazandırmalarını sağlamaktır." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.