banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Akçakale 100 Taraftarı Ağırlayacak


Şanlıurfa il merkezinin konaklamada yaşadığı sorununu aşmak için Akçakaleliler harekete geçti. 12 kişinin öncülüğünde Akçakale Belediyesi Beyaz Masa 153'ten organize edilecek olan çalışmayı belediye takip edecek. Fenerbahçe -Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası finali nedeniyle Şanlıurfa'da yaşanan konaklama sorununa katkıda bulunmak amacı ile böyle bir çalışma başlatıldığını ifade eden Akçakale Belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, "12 Gönüllü ailemiz 100 taraftarı ağırlamak için çalışmalara başlamıştır.
Ziraat Türkiye Kupası finalinin GAP Arena stadyumunda yapılıyor oluşu Şanlıurfa'mız için iyi bir fırsattır. Ancak edindiğimiz bilgi itibarıyla bu müsabakadan dolayı ilimiz Şanlıurfa'da konaklama sorunu yaşanmaktadır. Akçakale'den 12 gönüllümüz 100 taraftarı ağırlamak için bizlere gelip müracaat etmiştir. Bizde belediye olarak 100 taraftarın gelmesi halinde Beyaz Masa'ya yönlendireceğiz. Akçakale halkı olarak misafirperverliğimizi göstermek istiyoruz"
dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.