banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

AK Partili Gençlerden Örnek Davranış!

Bir boyunca köyde kalan Gençlik Kolları Başkanı İsmail Keş ve Gençlik Kolları Üyeleri aynı zamanda Okulun diğer sorunlarını da yerinde tespit ederek okul idaresinden bilgiler aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş da çalışmalara katılarak Ak Parti Gençlik Kollarıyla beraber yaptığımız bu çalışma son derece örnek bir çalışma bu çalışmanın diğer bölgelerde de artarak devam etmesini istiyorum. Bu Projede bizlere destek veren Ak Parti Gençlik Kollarını,  Ak Parti Yönetimini ve Siverek Belediyesini kutluyorum. El ele vererek Siverek’teki eğitim kalitesini arttıracağımızı umut ediyorum.  Sayın milletvekilimiz M. Kasım Gülpınar eğitim konusuna çok önem veriyor;  bizleri de her zaman destekliyor. Ak Parti gençlerinin bu sosyal sorumluluk projesi gerçekten çok önemli bir proje.

Gençlik Kolları Başkanı  İsmail Keş ise yaptığı açıklamada”Hükümetimiz döneminde Siverek’te 2013 yılında 56 okulun yapımına başladık. Bu okullarımız 2014/2015 eğitim- öğretim yılı itibariyle hazır hale gelecek. Siverek eğitimine büyük bir ivme katacaktır. Bizler de Ak Gençlik olarak eski okullarımızın tadilatını yapmak istedik. Netice de ortaya Milli Eğitimin ve Siverek Belediyesinin de desteklediği bu güzel çalışma ortaya çıktı. Daha önce de yaptığımız çalışmalarda kitap eksiği olan okullarımıza kitap bağışında bulunduk. Siverek’te eğitimin kalitesi arttıkça Siverek’te demokrasi de güçlenecek. İnsanların sorumluluklarını yerine getirdiği, haklarını yıkmadan,yakmadan medeni bir çerçevede dile getirdiği bir Siverek oluşturmak hepimizin ortak amacı olmalı. Boyama bittikten sonra köylülerin daveti üzerine köyde akşam yemeği yenildi. Yemekte köylü vatandaşlar tarafından Ak Partili Gençlere yapılan bu güzel çalışma için teşekkür edildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.