banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Ak Parti'de Bayramlaşma

Ak Parti Şanlıurfa İl teşkilatının ev sahipliğinde hacıbekir sofrasında yapılan bayramlaşma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri  Ak Parti MKYK üyesi Mazhar Bağlı İl başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, vatandaşlar ve partililer katıldı.

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez'in açılış konuşmasından sonra  Bayramlaşmaya katılanlara hitaben Bakan Çelik bir konuşma yaptı. Faruk Çelik, Ak partide bundan böyle bayramlaşma geleneğinin değiştiğini belirterek' Ramazan ayını merhamet, şefkatli olan günler olması gerekirken, maalesef, açlık, terör ve şehit kanının aktığı  ayına dönüştüğü bir ay oldu. Bu sorun yaşanıyorsa bilin ki bencillik ve egoizm Dünyada yaşanıyordur” dedi.

Bakan Faruk Çelik, Bayram arifesinde  Hakkari’de şehit düşen, Şanlıurfalı Mehmet Topraksürer'in acısını yaşadıklarını belirterek' PKK  bu ülkede  Kürt orijinli vatandaşları derinden üzmektedir, bu kan durmalıdır dedi.

Partinin bayramlaşma törenine Ak partili Belediye Başkanları, bazı bürokratlar ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.